Natuurlijk tuinontwerp en beplanting

Marjon Vrielink heeft onze tuin ontworpen. Daarvoor heeft ze eerst met ons afgestemd wat we ongeveer wilde hebben, vervolgens is ze de hele tuin nauwkeurig komen opmeten en dat was een behoorlijke klus gezien de grootte van de tuin.

Op basis daarvan heeft ze een ontwerp gemaakt en dat vervolgens, op een zeer prettige manier, met ons doorgenomen. Ze werkt samen met hoveniersbedrijf Barend van de Kamp en die is vanaf het begin bij de opdracht betrokken geweest, waardoor het ook mogelijk was om bijzondere details beter uit te werken. Nadat wij het ontwerp goedgekeurd hadden is er een volledig uitgeschreven en uitgetekend beplantingsplan opgesteld. Daar gaf Marjon blijk van grote kennis van bloemen en planten. Bij de aanleg, dat in totaal drie weken geduurd heeft is ze bijna dagelijks komen controleren of alles ging zoals we afgesproken hadden.

Het resultaat is dat we een prachtige tuin gekregen hebben, waarin we van het vroege voorjaar tot diep in de winter bloemen hebben staan. wij zinden dat ze heel goed werk geleverd heeft en zouden haar zo weer inhuren als er weer een tuin voor ons aangelegd zou moeten worden. Ook vinden wij het heel prettig dat ze ons gedurende het jaar af en toe even komt opzoeken om met ons te overleggen hoe het gaat met de tuin, of er nog dingen veranderd moeten worden en dergelijke.

Ook qua prijs kwaliteit verhouding zijn we zeer tevreden. Ze vraagt reële prijzen en levert meer werk dan je zou verwachten.

Een vakvrouw

vrielinktuinlink-seperator

In september 2013 zijn we met Vrielinktuinlink in contact gekomen. Na een oriënterend gesprek, waarbij zij goed de tijd nam om onze ideeën over de nieuwe tuin op te nemen, kwam ze met een eerste schetsontwerp. Na over en weer gepraat te hebben over diverse ideeën kwam er een mooi ontwerp uit met een beplantingsplan. Zelf in 3D waardoor het allemaal duidelijker werd. Nadat een hovenier in de armen werd genomen, begeleidde ze alles en deed de beplanting van de tuin zelf. Na zes maanden kwam ze nogmaals kijken naar het resultaat en werden de laatste planten aangeplant (kon niet eerder vanwege de winter). Wij zijn super tevreden met het resultaat. Vrielinktuinlink luistert goed naar je wensen en staat gedurende het hele veranderproces bij. Je krijgt een onderhoudsplan voor de tuin en je kunt haar ten alle tijden bereiken voor vragen of advies.

vrielinktuinlink-seperator

Marjon Vrielink heeft mijn tuin in Zaandam ontworpen. Het is een kleine, smalle en ondiepe tuin op het zuiden. Ik had niet verwacht dat er zulke leuke mogelijkheden mee zijn. Marjon had een aantal ideeën aangedragen en vervolgend een erg leuk ontwerp en beplantingsplan gemaakt. Mijn tuin is het hele jaar door groen, wat een erg mooi uitzicht is, zelfs in de winter. De planten zijn zo gekozen dat ze vanaf het voorjaar tot en met het najaar bloeien. De kleur en bloei is afgestemd bij de tegelaccenten wat het echt een prachtig geheel maakt. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed en ik kan iedereen die iets leuks van zijn of haar tuin wil maken aanraden deze door Marjon Vrielink te laten ontwerpen.

vrielinktuinlink-seperator

Wij hebben door Vrielinktuinlink een ontwerp laten maken voor onze tuin. De creatieve inbreng heeft geleid tot een geweldig goed resultaat. Er is op een prima manier uiting gegeven aan onze wensen en de persoonlijke aanpak is ons zeer goed bevallen. Wij raden dit bedrijf dan ook ten zeerste aan.

vrielinktuinlink-seperator

Wat te doen met een volledig verwaarloosde tuin (5.5 x 22 m) als je geen groene vingers hebt? Wij zijn via via bij Vrielinktuinlink terecht gekomen voor het (her)ontwerpen van onze tuin. In de eerste gesprekken werden we geholpen ons een mening te vormen over iets waarover we geen mening dachten te hebben. Meerdere ontwerpschetsen hielpen hierbij. Na uiteindelijk voor een ontwerp gekozen te hebben werd een meer gedetailleerd ontwerp, inclusief beplantingsplan aangeleverd waarmee het voor hoveniers makkelijk aanbieden en uiteindelijk werken was.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat! Door de lange tuin in meerdere vakken te verdelen, met drie terrassen, een gazon met meerdere borders, oogt de tuin breder. Door een goede keuze van beplanting hebben we een overziene hoeveelheid onderhoud. En dat terwijl de vingers inmiddels aardig groen zijn!

Korton, wij zijn erg tevreden over Vrielinktuinlink.